تاثیر برگزاری رویداد اینوتک سلامت در حوزه صنایع غذایی
مدیر مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه مطرح کرد

تاثیر برگزاری رویداد اینوتک سلامت در حوزه صنایع غذایی

مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به برگزاری رویداد اینوتک سلامت، گفت: سال ۹۷ سال حمایت از تولید ملی بوده که برگزاری اینوتک سلامت نیز گامی خواهد بود که کارآفرینان مورد حمایت هرچه بیشتر قرار گیرند.

فرهودی در آستانه برگزاری رویداد اینوتک سلامت، اظهار کرد: این رویداد شبکه‌ای برای ارتباط هسته‌های فناورانه، سیاست‌گذاران حوزه تغذیه و صنایع غذایی و سرمایه‌گذاران و مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری فراهم می‌کند.

وی افزود: امروزه بسیاری از فناوران در حوزه تغذیه و صنایع غذایی مشغول بوده و برگزاری این رویداد کمک می‌کند که مشکلات و چالش‌هایی که در پیشبرد اهداف خود دارند، با حضور مسئولان و دست‌اندرکاران مربوطه درمیان گذاشته شود.

مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، ادامه داد: امروزه شرکت‌های زیادی در ارتباط با موضوع ایمنی و امنیت مواد غذایی فعالیت می‌کنند که «امروزه مهمترین چالش کارآفرینان در این حوزه تامین بازار بوده و بسیاری از محصولات در بازاریابی مشکل دارند» که برگزاری این رویداد شرایطی را فراهم می‌کند که محصولات تولیدشده توسط کارآفرینان در نمایشگاه‌های جانبی رویداد اینوتک معرفی شوند.

فرهودی اضافه کرد: از طرفی کارآفرینان این حوزه برای اینکه محصولات خود را تجاری‌سازی کنند، نیاز به سرمایه‌گذاری دارند که این رویداد شرایط را برای این مساله فراهم می‌کند؛ همچنین مساله دیگر در کارآفرینی حوزه غذا موضوع مجوزها است، در این شرایط لازم است کارآفرینان برای اخذ مجوزها جهت تجاری‌سازی محصولات از طریق ارتباط و مذاکره با سیاست‌گذاران صنعت غذا آشنا شوند.

مدیر مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بیان کرد: همچنین دراین رویداد امکان ارائه مشاوره‌های عمومی، علمی و تخصصی به کارآفرینان فراهم شده و می‌توانند با کارشناسان مربوطه این اقدام را انجام دهند.

عضو کارگروه علمی رویداد اینوتک سلامت گفت: مرکز رشد انستیتو تحقیقات صنایع غذایی کشور فعالیت خود را از شهریور سال ۹۵ آغاز کرده که در این مدت ۲۵ واحد فناوری از طریق کمیته‌های جذب در این مرکز پذیرش شده‌اند. این مرکز به صورت تخصصی فعالیت خود را در حوزه تغذیه و صنایع غذایی شروع کرده و تولید محصولات سلامت‌محور از اهداف راه‌اندازی این مراکز است؛ کارآفرینان این مرکز تیم‌های دانشجویی،‌ اعضای هیات علمی،‌ شرکت‌های نوپا و واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ هستند.

فرهودی، ایجاد شبکه‌ای در خلق زیست‌بوم کارآفرینی را از مهمترین اهداف برگزاری رویداد اینوتک برشمرد و گفت: این شبکه شامل فناوران، کارآفرینان حوزه سلامت غذا،‌ شتاب‌دهنده‌ها، مدیران و صاحبان صنایع است.

وی بیان کرد: این رویداد فرصت خوبی برای معرفی محصول بوده تا فناوران محصولات خود را در حضور سرمایه‌گذاران معرفی کنند و هسته‌های نوپا و شرکت‌ها شرایطی برایشان فراهم می‌شود که قبل از ظهور مستقل در کشور درمعرض قضاوت و داوری اولیه از جانب متخصصان، صاحبان صنایع، حامیان مالی، سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران قرار گیرد.

فرهودی در پایان بیان کرد: سال ۹۷ سال حمایت از تولید ملی بوده که امیدواریم برگزاری رویداد اینوتک سلامت نیز گامی موثر برای حمایت هرچه بیشتر کارآفرینان باشد.

سومین رویداد اینوتک سلامت با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه ۱۳ تا ۱۵ تیرماه سال ۱۳۹۷ برگزار می‌شود.