دوره کارآفرینی کسبوکار پایدار بر پایه تولید محتوای بومی
کارگاه آموزشی راهاندازی کسبوکار بر پایه تولید محتوی بومی با استفاده از فناوریهای فضای مجازی در محل سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان برگزار شد.
پیمان خلیلی مدیرکل فناوریاطلاعات و شبکه دولت استانداری به تشریخ اهداف برگزاری این کارگاه پرداخت و گفت: این کارگاه آموزشی به منظور آشنایی شرکتهای انیمیشنسازی، دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مختلف فناوریاطلاعات، گرافیک و انیمیشنسازی استان با روش چگونگی رونق کسبوکار با استفاده از تولید محصولات و برنامههای انیمیشنسازی و گرافیکی در فضای مجازی برگزار شد.
خلیلی افزود: در این راستا شرکت اندیشه سبزنما با نام تجاری «دیریندیرین» و تولید کننده مجموعه دیریندیرین و گیلگول در فضای مجازی به ارائه تجربیات و راههای چگونگی موفقیت در زمینه تهیه برنامههای انیمیشنسازی به شرکتکنندگان پرداخت.
خلیلی ادامه داد: با توافقات به عمل آمده با این شرکت مقرر گردید که در استان کردستان پروژههای دیریندیرین محلی، دایرهالمعارف استانی بر پایه معرفی جاذبههای گردشگری، صنایع دستی، چهرههای ماندگار و فاخر فرهنگی و هنری استان و نیز ارائه توانمندیهای استان کردستان و ایجاد رسانههای محلی در شبکههای اجتماعی به صورت ویژه پیگیری شود.
مدیر کل فناوریاطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان خاطر نشان کرد: بر همین اساس پروژه تولید ۴ قسمت از مجموعه دیرین دیرین استانی توسط یکی از شرکتهای پیشرو استان و نیز تفاهمنامه اولیه جهت معرفی کنسرسیوم استان در پروژه گیگول منعقد شد.
لازم به ذکر است در این کارگاه آموزشی محمد ابوالحسنی رئیس هیئت مدیره شرکت نسل اندیشه سبز تولید کننده انیمیشن دیریندیرین در سخنانی سرفصلهای مهم وراههای چگونگی توسعه کسبوکار و حضور فعال در عرصه تولید برنامههای انیمیشنسازی در فضای مجازی را برای شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی تشریح کرد.