رویداد استارتآپی بازی اتللو برگزار میشود
برای نخستینبار در کشور در حوزه حمایت از محصولات فرهنگی نوآورانه یک رویداد استارتآپی برگزار خواهد شد، در این مورد با محمد واعظینژاد، دبیر رویداد استارتآپی بازی اتللو مصاحبهای داشتهایم که در ادامه میخوانید:
به عنوان اولین سوال لطفا رویداد بازی اتللو را معرفی کنید؟
رویداد استارتآپی بازی اتللو در طی دو و نیم روز در تاریخ ۱۳ تا ۱۵ تیرماه با اقتباس از مدل رویدادهای استارتآپ ویکند و برای نخستینبار در کشور در حوزه حمایت از محصولات فرهنگی نوآورانه برگزار خواهد شد. علاقهمندانی که ایده نوآورانهای در حوزههای فرهنگی و دیجیتالی دارند میتوانند در این رویداد شرکت کنند. در این رویداد شرکتکنندگان به تیمسازی میپردازند و در کارگاههای آموزشی شرکت میکنند. منثورهای باتجربه هم به تیمها در زمینههای مختلف کسبوکار کمک میکنند. در روز پایانی شرکتکنندگان طرحهایشان را در مقابل داوران و سرمایهگذاران ارائه میکنند و به تیمهای برتر جوایزی اهدا میشود.
هدفتان از برگزاری این رویداد چیست و چرا تصمیم گرفتید این رویداد را برگزار کنید؟
از آنجایی که ماموریت سازمان سراج حمایت از تولید محصولات فرهنگی و دیجیتال است این رویداد طراحی شده که به توانمدسازی افراد با ایدههای نوآورانهای در این حوزهها کمک کند و بستری است تا افراد بتوانند ایدههای خود را مطرح کنند. معمولا در جشنوارهها صرفا به جنبههای فنی و محتوایی محصولات توجه میشود و جنبههای کسبوکاری محصولات مورد توجه قرار نمیگیرد. ما در این رویداد قصد داریم زمینهای را فراهم کنیم تا تیمهای صاحب ایده بتوانند محصولشان را وارد بازار کنند.
زمانی که از تقویت مدل کسبوکار صحبت میکنیم لزوما به دنبال سودآوری نیستیم، بلکه هدفمان این است که این محصولات دیده شوند، وارد بازار شوند و مورد استفاده قرار گیرند. در دنیای کسبوکار محصولی که مورد اسقبال قرار نگیرد حتی اگر از لحاظ فنی و محتوایی کامل باشد، محصول موفقی محسوب نمیشود. توجه بیش از اندازه به بخش فنی و محتوایی باعث شده محصولات خیلی خوبی تولید شوند اما به دست مشتریانشان نرسند.
منظور ما از جنبههای کسبوکاری مواردی از قبیل تیمسازی درست، انتخاب و بخشبندی مشتریان و بازار، طراحی ارزش پیشنهادی، برنامه مناسب ارتباط با مشتریان، محاسبه میزان هزینهها و درامد، شرکای کلیدی و تبلیغات، بازاریابی و توزیع است که در این رویداد مورد توجه قرار میگیرد.
چه ایدههایی در این رویداد پذیرش میشوند؟
افرادی که ایده استارتآپ و یا ایده محصول انیمیشن، مستند، نرمافزار، وبسایت، بازی، موشن گرافیک و کلیپ و روزنامهنگاری در شبکههای اجتماعی دارند میتوانند در این رویداد شرکت کنند. ایدهها ارائه شده باید حداقل در یکی از موضوعات امید، پیروزی، مقاومت، آزادگی، همبستگی، خاک، تجاوز، انسانیت، تحریم، تبعیض، آوارگی، تحقیر، افراطگرایی و دادرسی باشد.
مخاطبان این رویداد چه کسانی هستند؟
همه علاقهمندان و فعالان حوزههای فرهنگی و دیجیتال. پیشنهاد میکنیم افراد بهصورت تیمی در رویداد شرکت کنند. البته امکان نامنویسی انفرادی هم وجود دارد.
در سه روز رویداد چه فعالیتهایی صورت خواهد گرفت؟
رویداد از عصر چهارشنبه ۱۳ تیر آغاز میشود. ابتدا شرکتکنندگان ایدههای خود در ۱ دقیقه برای سایرین ارایه میکنند. از میان ایدهای ارایه شده داوران ۱۰ ایده برتر را انتخاب میکنند. سپس کارگاه تیمسازی برگزار خواهد شد. شرکتکنندگان ۱۰ تیم را با محوریت ایدههای انتخابشده تشکیل میدهند. صبح پنجشنبه (۱۴ تیرماه) افراد بهطور تیمی سر میزهای خود مستقر شده و کارگاه آشنایی با بوم مدل کسبوکار برگزار میشود و پس از آن به مدت ۲ ساعت افراد بوم مدل کسبوکار خود را بهطور گروهی پیادهسازی میکنند.
این برنامه بیش از یک مسابقه و رویداد سهروزه خواهد بود. نمایندگانی از سازمانهای حمایتکننده و سرمایهگذاران در روز پایانی حضور دارند. این رویداد فرصت مناسبی است که افراد میتوانند تیم خود را تقویت کنند، ایدههای خود را اعتبار سنجی کنند و امکان سرمایهگذاری روی طرح خود را به دست بیاورند.
علاقمندان برای نامنویسی در رویداد میتوانند با شماره تلفن ۸۸۳۹۴۸۷۹ تماس بگیرند. همچنین پنجشنبه، ۳۱ خرداد ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه، پیش رویداد بازی اتللو در فرهنگسرای رسانه برگزار میشود. افرادی که در خصوص رویداد سوال یا ابهامی دارند میتوانند در برنامه پیش رویداد شرکت کنند.